PH Flyglet er designet i 1931 af den verdenskendte danske designer Poul Henningsen (PH). PH Flyglet er den første og eneste fusion mellem et unikt kunststykke og et høj-kvalitets flygel. Det er et dansk design ikon i verdensklasse, ekstremt elegant, futuristisk og tidløst. PH Flyglet er inspireret af Bauhaus design traditionen, og det kan skræddersys til enhver smag og indretning. Flyglet tilfører luksuriøs stil og klasse til enhver indretning og bliver produceret efter de absolut højeste standarder hos Blüthner i Tyskland. Blüthner piano fabrikken er i dag den eneste familieejede virksomhed i piano-industrien og producerer kompromisløse instrumenter. PH Flyglet er et absolut perfekt match mellem unik dansk design tradition og tysk håndværk, når det er allerbedst! PH Flyglet er en investering i daglig glæde og skønhed og kan beundres og bruges af mange kommende generationer af familien!

PH Flyglet er nok det mest kendte af PH’s piano designs, men PH designede også et andet flygel i 30’erne såvel som et klaver og et pianette. Pianettet produceres også af Blüthner i Leipzig.

Selskabet ToneArt har de eksklusive rettigheder for hele verden til at producere, markedsføre og sælge PH flygler og klaverer. Vi har stor erfaring med transport, levering og installering af PH flygler over alt i verden! Der er meget mere information om alle muligheder på vores website: www.phpianos.com (al information er på engelsk).

PH designede også en lang række møbler, og datterselskabet ToneArt Interior har rettighederne til at producere, markedsføre og sælge PH møbler. Der er meget mere information på denne side: www.phfurniture.com (information på dansk og engelsk).

Vores store showroom ligger i hjertet af København, og vi har altid den fulde kollektion af både møbler og flygler. Kontakt os endelig og hør mere om mulighederne eller besøg os og bliv inspireret i en verden af unikke kunststykker, der samtidig er meget funktionelle og udført i højeste kvalitet.

ph pianos showroom
GRAND PIANO
bluthner piano new piano player piano for sale antique upright piano modern piano
BROCHURE PH GRAND PIANO
poul henningsen and ph pianos
DESIGNER
PH piano denmark
PRESS / ARTICLES
blüthner piano brands grand piano price schoenhut piano old piano digital grand piano bluthner piano new piano player piano for sale antique upright piano
PRODUCTS
acoustic grand piano grand piano piano grand piano brands louis poulsen pendant grand piano wiki piano bluthner
SHOWROOM
PH furniture aunch
PH FURNITURE VIDEO
ph furnitrue collection modern furniture
PH FURNITURE
PH snake chairs
SNAKE STOOL VIDEO